Geavanceerd zoeken

Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters helpen mensen hun bloeddruk in de gaten te houden. De bloeddruk is de spanning waaronder het bloed door het hart door de aders gepompt wordt. De bloeddruk kan aan twee varianten worden gemeten: bovendruk en onderdruk. De bovendruk is de druk wanneer het hart samentrekt, de onderdruk is de druk tussen twee hartslagen.

Hoge bloeddruk

Bij gezonde mensen is de bloeddruk gedurende de dag niet gelijk. ’s Ochtends en ’s avonds is de bloeddruk vaak lager dan in de middag. Door allerlei activiteiten verandert de bloeddruk ook continu. Een te hoge bloeddruk is daarom niet met een meting vast te stellen. De meeste artsen meten op minimaal drie verschillende momenten. Als richtlijn voor een hoge bloeddruk geldt:

Bovendruk hoger dan 140 mmHg en/of onderdruk hoger dan 90 mmHg.

Een hoge bloeddruk kan problemen geven met de gezondheid. Door de hoge bloeddruk, staat er te veel kracht op de vaatwanden. Op termijn kunnen deze wanden van bloedvaten hierdoor beschadigd raken. Dit geeft een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, nierziekten, netvliesbeschadiging en ook erectiestoornissen. 

Normaliter is het niet te voelen dat de bloeddruk te hoog is. Met onderstaande bloeddrukmeters kunt u thuis nauwkeurig uw bloeddruk vaststellen. Raadpleeg bij een blijvende hoge bloeddruk uw arts.

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Microlife BP A100 Plus

  Microlife BP A100 Plus

  € 111,80    € 90,45

  Deze volautomatische bovenarm bloeddrukcomputer is slechts met één druk op de knop te bedienen en heeft een handige kleur indicatie op het display. 

  De Microlife BP A100 Plus is tevens als beste uit de test van de Consumentenbond april 2012 gekomen!

  Meer info
 2. iHealth Pols Bloeddrukmeter

  iHealth Pols Bloeddrukmeter

  € 79,95

  Met de draadloze iHealth Pols Bloeddrukmeter kunt u nu heel eenvoudig uw bloeddruk meten. De monitor zorgt voor uiterst nauwkeurig resultaat door middel van bewegingssensortechnologie.

  Meer info
 3. Medisana CardioCompact

  Medisana CardioCompact

  € 79,90

  De Medisana CardioCompact is bloeddrukmeter en reiswekker in één. De Medisana CardioCompact bloeddrukmeter werkt via een bovenarm manchet.

  Meer info
 4. Medisana Polsbloeddrukmeter BW 310

  Medisana Polsbloeddrukmeter BW 310

  € 19,95

  De Medisana Polsbloeddrukmeter BW 310 geeft u een nauwkeurige meting aan de pols. De gemeten waarden worden met stoplichtkleuren aangeduid waardoor u eenvoudig ziet of uw bloeddruk zich binnen of buiten het normale bereik bevindt.

  Meer info
 5. Medisana Polsbloeddrukmeter BW 315

  Medisana Polsbloeddrukmeter BW 315

  € 16,85

  De Medisana Polsbloeddrukmeter BW 315 geeft door middel van een berekening van drie gemiddelde opeenvolgende metingen een duidelijk beeld van uw polsbloeddruk. Door de kleurenschaal volgens de normen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO krijgt u meteen een beeld of uw bloeddruk zich binnen of buiten het normale bereik bevindt. 

  Meer info
 6. Medisana Polsbloeddrukmeter BW 333

  Medisana Polsbloeddrukmeter BW 333

  € 48,80

  Medisana Polsbloeddrukmeter BW 333 een gecertificeerd medisch apparaat die nauwkeurig uw bloeddruk aan de pols meet, door een gemiddelde van de drie laatst opgeslagen gegevens te berekenen. 

  Meer info
 7. Medisana Bovenarm Bloeddrukmeter BU A50

  Medisana Bovenarm Bloeddrukmeter BU A50

  € 40,00

  Medisana Bovenarm Bloeddrukmeter BU A50, een nauwkeurige bloeddrukmeting aan uw bovenarm door een gemiddelde berekening van de door u drie laatste opgeslagen gegevens. 

  Meer info
 8. Medisana Bovenarm Bloeddrukmeter BU 530 Connect

  Medisana Bovenarm Bloeddrukmeter BU 530 Connect

  € 54,70

  Medisana Bovenarm Bloeddrukmeter BU 530 Connect zorgt voor een nauwkeurige bloeddrukmeting via uw bovenarm. Uw metingen kunnen worden geanalyseerd via uw smartphone.

  Meer info
 9. Medisana Bovenarm Bloeddrukmeter BU 550 Connect

  Medisana Bovenarm Bloeddrukmeter BU 550 Connect

  € 70,40

  Medisana Bovenarm Bloeddrukmeter BU 550 Connect is klinisch getest en heeft een betrouwbare werking met nauwkeurige meetresultaten. U kunt de metingen analyseren met uw smartphone. 

  Meer info
 10. Medisana Polsbloeddrukmeter BW 300 Connect

  Medisana Polsbloeddrukmeter BW 300 Connect

  € 59,50

  Medisana Polsbloeddrukmeter BW 300 Connect uw bloeddruk nauwkeurig meten en analyseren met uw Smartphone. Dankzij de nieuwe Inflating meettechniek heeft u een sneller resultaat dan met een traditionele bloeddrukmeter. 

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren