Geavanceerd zoeken

Daglichtlampen

Daglichtlampen zijn de afgelopen jaren veel bekender geworden door de ontwikkeling van daglichtlampen voor thuisgebruik. Daglichtlampen worden gebruikt om in donkere perioden met weinig zonlicht extra licht te ontvangen. Vooral mensen die te kampen hebben met vermoeidheid, somberheid of depressie kunnen veel baat hebben bij extra licht in de donkere wintermaanden.

Veel mensen hebben alleen tijdens de donkere wintermaanden last van allerlei klachten. Dit wordt winterdepressie genoemd. Klachten zijn onder andere vermoeidheid, somberheid, prikkelbaarheid en futloosheid. Winterdepressie ontstaat doordat men in de winter weinig zonlicht krijgt. Mensen die binnen werken, gaan vaak in het donker naar binnen en komen in het donker weer buiten. Een tekort aan zonlicht leidt tot een verhoging van het melatoninegehalte in het lichaam. Hierdoor krijgt het lichaam steeds het signaal om in rust te gaan, en voel je je lusteloos en moe.

Een daglichtlamp is in dit geval een echte uitkomst. Daglichtlampen vullen het tekort aan zonlicht aan, waardoor het melatoninegehalte in het lichaam zal verlagen. Mensen die daglichtlampen gebruiken, krijgen meer energie en voelen zich opgewekter.

Hieronder vindt u ons assortiment professionele daglichtlampen voor thuis.

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Lanaform Lamp Apy

  Lanaform Lamp Apy

  € 29,95

  Lanaform Apy voert met een combinatie van licht, muziek en geluid een speelse dialoog met uw kind.

  Meer info
 2. Lanaform Genial Light

  Lanaform Genial Light

  € 89,00

  Lichttherapie is een natuurlijk middel om energie, goed humeur en moraal weer terug te vinden voor personen die lijden aan de winterblues.

  Meer info
 3. Medisana WL 450 Daglichtwekker

  Medisana WL 450 Daglichtwekker

  € 89,90

  De Medisana WL 450 Daglichtwekker zorgt ervoor dat u heerlijk ontspannen wakker wordt. De daglichtwekker simuleert de zonsopgang en wekt u met geluiden uit de natuur, radio of MP3.

  Meer info
 4. Impulsion Day Light Lamp

  Impulsion Day Light Lamp

  € 91,00

  Gebruik de Impulsion Day Light daglichtlamp om herfstdip en winterdepressie klachten tegen te gaan.

  Meer info
 5. Lanaform Luminescence

  Lanaform Luminescence

  € 99,95

  Ideaal voor het behandelen van een winterdepressie of voor extra energie tijdens de donkere dagen. Deze lichttherapie lamp kunt u liggend of staand gebruiken.

  Meer info
 6. Lanaform Lumino Plus

  Lanaform Lumino Plus

  € 139,95

  Deze lichtlamp geeft u meer energie en verbetert de slaapstemming.

  Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren