Geavanceerd zoeken

Magneetveldtherapie

Magneetveldtherapie kent een lange historie in de medische wetenschap. Al meer dan 30 jaar is magneetveldtherapie aan onderzoek onderhevig. Inmiddels is het wetenschappelijk sterk onderbouwd. Magneetveldtherapie kan op ontzettend veel verschillende aandoeningen een positieve invloed hebben.

Magnetisme

Magnetisme speelt een zeer belangrijke rol in ons lichaam. Een aantal fundamentele processen in ons lichaam functioneren door bio-magnetische processen. Alle lichaamscellen hebben een elektrische spanning. Een verstoring van het magnetisme in ons lichaam heeft een verstorende invloed op de celstofwisseling. Een goede celstofwisseling is echter van vitaal belang voor onze gezondheid.

Magneetveldtherapie

Magneetveldtherapie maakt gebruik van pulserende magneetvelden, die trillen op frequenties die overeen komen met de frequenties van onze eigen cellen. Op deze manier stimuleert magneetveldtherapie het zelfgenezend vermogen van de lichaam. Magneetveldtherapie is ondersteunend in de behandeling van aandoeningen zoals botbreuken, doorbloedingsstoornissen, gewrichtsklachten en pijn.

Met het magneetveldtherapie systeem van Thuistherapie kunt u nu ook thuis deze vorm van therapie toepassen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.