Geavanceerd zoeken

Delphi Water Ionisator

Schrijf de eerste review

€ 2.028,53
OF

Snel overzicht

De eerste inbouw water ionisator voor thuis! De Delphi Water Ionisator heeft een mooi design, beschikt over alle functies die u kunt wensen en laat u alkalisch water drinken, gewoon uit de kraan!

Delphi Water Ionisator

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Details

Het lichaam van de mens bestaat voor 70% uit water. Water is een belangrijke vloeistof in ons leven en dagelijks wordt er heel veel water gedronken door de mens. Het water dat uit de kraan komt bevat standaard stoffen die de gezondheid niet goed doen. Dankzijn deze gepatenteerde en uitgebreide Water ionisator van Delphi kunt u voortaan met 1 druk op de knop genieten van heerlijk helder en schoon water.

Gefiltert, schoon en vitaal water uit uw eigen kraan!
Gezond water is alkalisch water, ook wel bekend als basisch water. Stelt u zich eens voor dat dit nu gewoon uit de kraan komt en dat u dus ieder moment van de dag kunt genieten van alkalisch drinkwater. Delphi introduceert de allereerste inbouw water ionisator die werkelijk alle functies bevat die u kunt wensen van een water ionisator. De Delphi Water Ionisator filtert het water tot op het kleinste niveau van troep èn informatie, daarna activeert het apparaat het water door middel van allerlei steensoorten zoals Tourmalijn. Na dit proces wordt er zuurstof aan het water toegevoegd. Door dit hele proces leeft het water weer, het is vitaal water en smaakt als helder water van een natuurlijke gletsjer. U bedient de Delphi Water Ionisator slechts met 1 druk op de knop, u kunt zelf kiezen wat voor soort water u uit de kraan wenst te laten stromen. De kraan heeft een mooi design en beschikt over een LCD scherm waarop de instellingen zijn af te lezen en u kunt zowel alkalisch (basisch) water verkrijgen als zuur water.

Waarom alkalisch of zuur water?
Ieder lichaam is verzuurd, dit komt door het eten en drinken dat we nuttigen. Door goed alkaline water te drinken kunnen we het lichaam ontzuren. Het alkalische water kunt u verkrijgen uit deze Delphi Water Ionisator door stand 1 of 2 te kiezen. Maar u kunt ook kiezen voor zuur water, stand 3 en 4 van de Delphi Water ionisator geeft u deze mogelijkheid. Deze therapeutische zuurgraad wordt gebruikt bij ernstige ziekten of ´s avonds na het nuttigen van (te) veel alcohol.

Kenmerken Delphi Water Ionisator

  • Superieure filtratie met behulp van de BioStone Filtratie Systeem
  • Topprestaties - de nieuwste Mesh Diode Electrode Technologie
  • Ongeëvenaarde duurzaamheid - het gepatenteerde DARC Cleaning System elimineert de kalkaanslag, die de prestaties verslechteren in andere ionisators
  • Betrouwbaarheid - gesteund door de zekerheid van Emco Tech - de wereldleider op het gebied van ionisatie.
  • Ongekende functionaliteit: Eenvoudige bediening met slechts één druk op de knop, voorzien van alle functies via LCD-bedieningspaneel aan de kraan, nooit meer wachten op een reinigingscyclus.

Delphi Water ionisator is mogelijk wel de beste investering voor uw gezondheid!

Extra informatie

Merk Delphi
EAN NB
Productspecificaties

Watertemperatuur             5 - 30 graden
Waterstroom                    Optimaal 2 Liter/min
Elektrolyse neutraal          -
Elektrolyse instellingen     9 trappen
Maten (h x b x d)              330 x 270 x 125 cm
Gewicht                           8,0 kg
Ingangsspanning               AC 220 V, 50 Hz

Inhoud pakket Nee
Gebruiksaanwijzing Nee
Gebruiksaanwijzing document Nee
Video Nee
BTW tarief 21% BTW Producten

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.