Geavanceerd zoeken

SuperBrave BV affiliatieprogramma


Affiliate worden van SuperBrave BV?

Dat kan heel gemakkelijk. De opzet is dat u vanaf uw website links naar onze webshop plaatst en hiervoor een vergoeding krijgt. U kunt op dit moment affiliate worden van de volgende websites:

 

Hoe werkt het?
U meldt zich aan voor ons partnerprogramma en kan vervolgens links naar ons plaatsen. Deze link zijn speciaal van u zodat het systeem precies kan zien hoeveel en welke bezoekers u doorstuurt. U kunt links naar ons maken door middel van banners, andere afbeeldingen of tekstlinks, alles is mogelijk. Zo kunt u mensen naar de homepage, een bepaalde rubriek of zelfs naar een specifiek product sturen.

Hoge vergoedingen op het gebied van gezondheid, welness en lifestyle
SuperBrave heeft een interessant programma voor elke affiliate. Wij specialiseren onze shops op het gebied van gezondheid, welness en lifestyle en bieden een breed assortiment met kwalitatief goede producten met hoge orderwaardes wat resulteert in een gemiddeld hoge vergoeding per transactie. We concentreren ons voornamelijk op hardlopers waardoor de kans op hoge conversieratio's aanzienlijk is.

Ben je als affiliate actief in deze branche maar zit je niet te wachten op de lage vergoedingen die de meeste drogisterij websites geven? Meld je dan nu aan bij ons!

Wij garanderen:

  • Hoge vergoedingen (10-15% per sale)
  • Hoge orderwaardes (gem. € 50 - € 100)
  • Snelle keuring van transacties.
  • Persoonlijke accountmanagement.
  • Elke maand nieuwe producten/trends.
  • Ondersteunend promotie materiaal, standaard en op maat.
  • Alle sales worden geregistreerd (GEEN telefonische verkoop).
  • Inkopen op Adwords is NIET toegestaan.

 

Aanmelden!
De aanmelding, plaatsen van links, statistieken en uitbetaling vind allemaal via zogenoemde affiliate netwerken plaats. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in partnerprogramma’s. Hieronder vindt je de netwerken waarbij wij zijn aangemeld. Let op: alleen Trendvertise.com is beschikbaar op alledrie de netwerken. Alle andere websites zijn alleen bij Tradetracker in het affiliate programma opgenomen.

Meld je nu aan en verdien tot 15% per sale

 

Tradetracker Daisycon M4N

Klik hier om je aan te melden bij TradeTracker

Klik hier om je aan te melden bij Daisycon

Klik hier om je aan te melden bij M4N