Geavanceerd zoeken

Veel gestelde vragen


Worden mijn producten discreet verstuurd?
Uw producten worden op discrete wijze vanuit het magazijn met handtekening ontvangst verstuurd (hier kan van worden afgeweken). Dit zal gebeuren in een neutrale verpakking zodat alles discreet verloopt.

Wanneer kan ik mijn levering verwachten?
Aanvragen die voor 11 uur geplaatst zijn op maandag t/m vrijdag en afgerekend zijn (let op dat met eenmalige machtiging uw order pas na 9 dagen is afgerekend), worden dezelfde dag doorgestuurd naar het magazijn. Zij zullen de order dezelfde dag (indien op niet voorraad 2 dagen later) zenden naar u. Dus wanneer uw betaling rond is duurt het ongeveer 2-4 dagen voordat u uw bestelling heeft.

Wat gebeurt er met mijn levering wanneer ik niet thuis ben?
Uw zending wordt door de pakketdienst (meestal) aangetekend bezorgd. Indien u niet thuis bent op het moment dat uw zending wordt aangeboden, zal de medewerker van de pakketdienst een notitie in uw brievenbus achterlaten. Vaak wordt het pakket de volgende dag nog een keer aangeboden. Wanneer u dan ook niet thuis bent, zal de pakketdienst medewerker opnieuw notitie in uw brievenbus achterlaten.

Wat gebeurt er als mijn zending kapot geleverd wordt?
De pakketservice doet haar uiterste best onze pakketten netjes bij u af te leveren. Helaas kan het voorkomen dat een zending tijdens het transport beschadigd raakt. U kunt dan 3 duidelijke foto´s aan onze klantenservice mailen van de buitenkant van het pakket, de inhoud van het pakket (incl.verpakkingsmateriaal) en het defect van uw product. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen met een passende oplossing.

Wanneer kan ik mijn order nog annuleren?
U kunt uw order nog annuleren wanneer deze nog niet naar het magazijn gestuurd is. Neemt u contact op met de klantenservice (via de contactpagina) indien u vragen heeft over het annuleren van uw order.

Wat moet ik doen als mijn zending volgens mijn tracktrace wel afgeleverd is maar ik nog niks ontvangen heb?
Indien uw zending niet is afgeleverd, controleer dan of DPD een bericht in uw brievenbus heeft achtergelaten. Indien uw zending niet is afgeleverd, maar de carrier wel claimt deze aan u te hebben uitgereikt, dient u contact met ons op te nemen zodat wij dit verder kunnen uitzoeken. Let op: DPD accepteert een claim niet meer na 15 dagen, u dient dus binnen 15 dagen een melding te maken dat u uw zending niet heeft ontvangen.

Op welke manieren kan ik betalen?
U kunt betalen via iDeal, overboeking, creditcard (Visa en Mastercard), Paypal, achteraf betalen en eenmalige machtiging. Let u bij deze laatste betaalmethode erop dat uw order pas na negen dagen wordt vrijgegeven i.v.m het betalingsrisico. Mocht uw machtiging gestorneerd worden dan kunt u niet zelf meer met een eenmalige machtiging betalen, alleen met de andere betaalmethodes. Wilt u toch nogmaals proberen met eenmalige machtiging te betalen, neemt u dan contact op met de klantenservice.Wanneer u betaald met Ideal, Paypal of Creditcard dan is uw betaling direct rond en gaat uw aanvraag de volgende dag nog naar het magazijn Let op dat de betaaloptie's iDeal en eenmalige machtiging alleen beschikbaar zijn voor klanten woonachtig in nederland.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling krijgt u een bevestigingsemail. Wanneer uw betaling niet gelukt is dan krijgt u om de 2 dagen een email met de melding dat de betaling niet gelukt is, en in deze email wordt u telkens opnieuw de kans geboden om te betalen.

Hoe werkt het verzilveren van een E-bon cadeaubon tijdens het bestelproces?
Als u de unieke E-boncode invoert in het kortingscodeveld dan wordt de waarde van de E-bon direct verrekend met de bestelling in de winkelwagen. Als de waarde van de E-bon hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de E-bon afgeschreven. De restwaarde van de E-bon blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de E-bon lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u één van de overige betaalopties van de webshop gebruiken om het restant te voldoen.