Geavanceerd zoeken

Comfort en Veiligheid

Ouder worden valt niet altijd mee, het is dan prettig om te weten dat er tal van producten zijn die het comfort vergroten. Uit een stoel komen met behulp van een kussen, ondersteuning voor uw rug voor in de auto of op de bank, wandelstokken, maar ook rollators behoren tot deze categorie.

Veiligheid in en om het huis is ook van groot belang. Valongevallen zijn de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen.

Uitglijden in het bad komt zeer veel voor en de gevolgen zijn meestal ernstig. Anti-slipmatjes zijn een uitkomst en verkleinen de kans op glijpartijen in de badkamer, leg anti-slip matten in uw douche, bad, maar zeker ook voor uw douchcabine of bad.

Een douchecel geniet de voorkeur op een bad. Heeft u toch een bad, plaats dan enkele stevige handgrepen zodat u makkelijk in en uit het bad kunt stappen.
Ook in de douchecel zijn handgrepen belangrijk zodat u zich kunt vasthouden indien nodig. Een douchezitje onder de douche is zeer praktisch en geeft u de mogelijkheid uit te rusten als dat nodig is.

U vind in deze categorie een breed assortiment aan producten die het comfort en de veiligheid ondersteunen.

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Medisana Douchekruk SCC

  Medisana Douchekruk SCC

  € 50,79

  Rustig zitten onder de douche met de veilige en stevige Medisana douchekruk.

  Meer info
 2. Medisana Luxe Douchestoel SCR

  Medisana Luxe Douchestoel SCR

  € 67,06

  Deze luxe Medisana Douchestoel is uitgerust met een hygiënisch zitvlak met drainage gaten zodat water makkelijk weg kan. De poten zijn in hoogte verstelbaar en de rugleuning is zeer comfortabel. Het zitvlak is verstelbaar van 35,5 tot 46 centimeter.

  Meer info
 3. Medisana Badkamer Veiligheidspakket

  Medisana Badkamer Veiligheidspakket

  € 111,80

  Optimaal comfort en ondersteuning in de badkamer is erg belangrijk. De badkamerbeugel is eenvoudig en zonder boren te bevestigen. Het in hoogte verstelbare krukje in om ontspannen te kunnen douchen.

  Meer info
 4. Medisana Inklapbare Douchekruk SCL

  Medisana Inklapbare Douchekruk SCL

  € 71,07

  Extra veiligheid in de badkamer is vaak geen overbodige luxe. Deze Medisana douchekruk zorgt voor die zekerheid. De douchekruk is erg praktisch in hoogte verstelbaar. De kruk is bovendien inklapbaar en daarmee erg makkelijk op te bergen na gebruik.

  Meer info
 5. Medisana Veiligheidshandvat Voor Bad

  Medisana Veiligheidshandvat Voor Bad

  € 40,57

  Medisana biedt betrouwbare ondersteuning voor in bad met het veiligheidshandvat.

  Meer info
 6. Lanaform Kniebeschermer

  Lanaform Kniebeschermer

  € 16,25

  De Lanaform Kniebeschermer verhoogt de bloedcirculatie en biedt u constante plaatselijke warmte waardoor de pijn wordt verminderd.

  Meer info
 7. Medisana Warmtekussen Rug en Nek HP 610

  Medisana Warmtekussen Rug en Nek HP 610

  € 29,90

  Het Medisana Warmtekussen HP 610 is speciaal geschikt om de spieren in rug en nek te verwarmen. Het warmtekussen is door het klittenband eenvoudig te bevestigen.

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren